Feigel és Társa kereskedelmi és szolgáltatló betéti társaság
Bemutatkozás

A Feigel és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 1993-ban több évtizedes mechanikai, és elektronikai területen szerzett tapasztalattal, 3 fő alapító taggal, azzal a céllal kezdte meg működését, hogy a régión belüli, mezőgazdasággal, szállítmányozással foglalkozó cégek/magánszemélyek járműveikkel kapcsolatos szervizeket és egyéb munkákat elvégezze. A kezdeti tevékenységek az elmúlt években jelentősen kibővültek.

A közös cél, a munkatársak közötti baráti kapcsolat, valamint a lehetőségek és igények felismerése révén folyamatos fejlődés mellett tudtunk magas színvonalú szolgáltatást nyújtani, amelyet elősegít az ügyfelek igényeihez való rugalmas hozzáállásunk.

MunkaTársank lakatos-, és járműipari szakemberek, jól összeszokott csapatban képesek az adott feladatot tudásuk legjavával ellátni.

Megrendelőink igényeire a megfelelő technológiai, és infrastrukturális hátterünknek köszönhetően, a lehető leggyorsabban reagálunk, és folyamatos kommunikáció mellett alakítjuk ki a végső koncepciót.

Beszállítóinkkal, partnereinkkel az évek során kialakított kapcsolatok révén, és a megszerzett tapasztalatok alapján, minőségi, megbízható alkatrészek, alapanyagok felhasználásával garantáljuk az Ön elégedettségét.

Kérdéseivel keressen fel minket elérhetőségeinken, konkrét elképzeléseivel kérje ajánlatunkat.

Cégtörténet

1993

Felszámolt TSZ járműjavító műhely megvásárlásával, ezen a telephelyen mezőgazdasági erő- és munkagép, teherautó, busz javítás, műszaki vizsgára való felkészítés, kihelyezett lassújármű vizsgáztatás tevékenységekkel a Feigel és Társa Bt. megkezdi működését.

2000

Lakatosipari, gépipari szolgáltatásokkal egészítettük ki tevékenységi körünket, különféle berendezések beszerzésével, illetve munkaTársank létszámának növelésével.

2002

A növekvő igényeknek megfelelően az akkori épületet felújítva, kibővítve kialakítottunk egy lemezmegmunkáló, egy újabb járműszerelő csarnokot, valamint egy raktárhelyiséget.

2004-2006

Gépbeszerzésekkel növeltük szolgáltatásaink széleskörűségét, és minőségét.

2008

Ez évtől érhető el a www.feigel.hu weboldal.

2010

Telephelyünket kibővítve szervezettebben, nagyobb kapacitással tudjuk megrendeléseinket teljesíteni, valamint lehetőségünk van egyidőben több nyerges szerelvény zárt térben való javítására is.

Célkitűzés

Célunk, hogy a meglévő és jövőbeli megrendelőink, partnereink felé minden esetben olyan szolgáltatási minőséget nyújtsunk, amely a felek számára legmegfelelőbb, így hozva létre egy hosszú távú, közös érdekeken alapuló együttműködést. Folyamatos fejlődéssel és megfelelő rugalmassággal elősegíteni a változó igények kielégítését.

céginfo szolgáltatások referenciák galéria elérhetőség eladó gépek Sz2020
Feigel és társa Bt. 1993-2019